کد خبر: 4231866
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۶

برپایی نمایشگاه «سهم من» به نفع بیماران سرطانی  

نمایشگاه عکاسی «سهم من» به نفع بیماران سرطانی ارومیه‌ای در برج میلاد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی برج میلاد، نمایشگاه عکاسی «سهم من» با موضوع مردم‌شناسی و گردشگری و فروش آثار فاخر هنری به نفع بیماران سرطانی ارومیه‌ای در برج میلاد برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه تابلو‌های عکس جمعی از هنرمندان عکاس با موضوع گردشگری، مردم‌شناسی  و عکاسی مفهومی با مشارکت موسسه فرهنگی هنری نوربین و برج میلاد از فردا ۲۵ مردادماه به مدت سه روز در مجموعه فرهنگی هفتا واقع در طبقه دوم تجاری برج میلاد برپا خواهد شد.

این نمایشگاه فرصتی برای نمایش و تقدیر از آثار هنری برتر و همچنین ایجاد بستری برای فروش آثار فاخر هنری به نفع بیماران سرطانی است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه «سهم من» پنج‌شنبه ۲۵ مردادماه از ساعت ۱۷ در مجموعه هفتا برج میلاد خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۷ مردادماه از ساعت ۱۰ الی ۲۲ از این نمایشگاه بازدید کنند.

انتهای پیام
captcha